Ga naar de inhoud

Contact

Telefoon                : +31 (0)6 20542000

Email: 
      operationeel   : [email protected]
      bestuur            : [email protected]

Correspondentie : Constantiuslaan 19, 6642BR Beuningen

Advertentie:

KvK nr                     : 65154398

IBAN                        : NL17 RABO 01472800 87 

Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Stichting WiB kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Stichting WiB en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website of op een inschrijfformulier bij deelname aan een evenement aan Stichting WiB verstrekt. Stichting WiB kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– Uw voor- en achternaam
– Uw leeftijd
– Uw geslacht
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres
– Uw IP-adres

WAAROM Stichting WiB GEGEVENS NODIG HEEFT
Stichting WiB gebruikt uw gegevens om met u te communiceren.
Stichting WiB gebruikt emailadressen om WiB gerelateerde informatie te sturen en te ontvangen en verder om nieuwsbrieven te kunnen sturen.
Stichting WiB gebruikt uw gegevens verder om statistische analyses te kunnen maken.

HOE LANG Stichting WiB GEGEVENS BEWAART
Stichting WiB bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Voor de nieuwsbrieven worden de gegevens bewaard zolang de persoon zich niet heeft afgemeld voor de betreffende nieuwsbrief.

DELEN MET ANDEREN
Stichting WiB verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting, of anders pas nadat u daar toestemming voor heeft gegeven.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Stichting WiB worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Stichting WiB gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
Stichting WiB maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Stichting WiB bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), 
overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Stichting WiB te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Stichting WiB heeft hier geen invloed op. Stichting WiB heeft Google geen toestemming gegeven om via Stichting WiB verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar [email protected]. Stichting WiB zal binnen vier weken op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN
Stichting WiB neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Stichting WiB verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Stichting WiB op via [email protected]

Advertentie: